Ouderhulp

Ons kindcentrum kent veel activiteiten waarbij ook de hulp van ouders erg welkom is. Soms  zijn dit incidentele activiteiten waar (groot)ouders via de Octopost of het ouderportaal op geattendeerd worden, maar er bestaan ook een aantal vaste (werk)groepen:

  

Crea-doe-dagen
Regelmatig vinden er crea-doe-dagen plaats op school waarbij we altijd veel hulp krijgen van ouders, opa's, oma's etc. Dit bevordert de creativiteit van onze kinderen en het enthousiasme waarmee ze werken zegt wel hoe heerlijk ze dit vinden. Tijdens de crea-doe-dagen kunnen de kinderen zelf een keuze maken uit een aantal (creatieve) activiteiten. Hierbij wordt ook de hulp van (groot)ouders gevraagd. Er zijn aparte crea-doe-dagen voor de onder- en bovenbouw.

De versiergroep
De reden waarom wij, leerkrachten en kinderen het zo gezellig vinden op ons kindcentrum is zeker in grote mate mede te danken aan de versiergroep die onze school steeds weer opnieuw omtovert in een gezellige sfeer!

Spelletjesouders
De groepen 1 en 2 hebben regelmatig een spelmiddag met behulp van ouders. Hierin staan vaak gezelschapsspelletjes centraal.

  

Biebouders
Wekelijks helpen er ouders mee, zodat elke groep een bibliotheektijd heeft om gezellig nieuwe boeken uit te zoeken.

KunstBoeVen
De KunstBoeVen is een werkgroep van alle scholen uit Boekel en Venhorst. Zij organiseren in samenwerking met de scholen de kunst- en cultuureducatie.